Aglomeraţie la ieșire din ţară spre Ungaria: până la opt ore și jumătate de aşteptare. Ungaria a plafonat prețul la carburanți

Aglomeraţie la ieșire din ţară spre Ungaria: până la opt ore și jumătate de aşteptare

Punctele de frontieră de la graniţa cu Ungaria sunt extrem de aglomerate joi dimineață. La vama Borș, mașinile aşteaptă 8 ore și jumătate pentru ieșirea din ţară, iar la Borș II timpul de aşteptare pentru autoturisme este de aproape 6 ore. Ungaria a plafonat prețul la carburanți.

Conform datelor furnizate în timp real pe site-ul Poliţiei de Frontieră, la vama Borș mașinile aşteaptă 8 ore și jumătate să iasă din ţară.

La Borș II timpul de aşteptare pentru autoturisme este de aproape 6 ore, la Petea 2 ore, iar la Nădlac II 2 ore și jumătate.

Și camioanele așteaptă la ieșirea prin vama Petea aproape 6 ore, la Borș II 2 ore și jumătate, la Vârșand 2 ore, iar la Nădlac II 2 ore și jumătate.

CITEŞTE ŞI: Isteria s-a încheiat, cozile din benzinării au dispărut. Prețurile la carburanți, joi dimineață, în Timișoara

Cel mai probabil, punctele de trecere a frontierei s-au aglomerat pentru că Ungaria a plafonat prețul la carburanți la 480 de forinți (6,2 lei), conform Mediafax.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *