Aglomerație în Vinerea Mare, la Nădlac. Se așteaptă peste 80 de minute la ieșirea din țară

Aglomerație la frontiere. Peste 220.000 de oameni au trecut frontiera României în ultimele 24 de ore

Aglomerație în Vinerea Mare, la Nădlac. Se așteaptă peste 80 de minute la ieșirea din țară.

Zeci de minute de așteptare pentru cei care vor să plece din țară în mini-vacanța de Paști. Punctele de frontieră de la Nădlac sunt cele mai aglomerate. Peste 80 de minute de așteptare pe sensul de ieșire din țară la Nădlac II.

Frontiera de pe autostradă este cea mai solicitată și chiar dacă au fost deschise 6 artere pe sensul de ieșire din țară, traficul este unul intens. Potrivit aplicației Trafic Online a Poliției de Frontieră, la Nădlac II timpul de așteptare este de 80 de minute, cauza fiind „numărul mare de autoturisme prezente la verificările de frontieră pe sensul de ieșire din țară”.

CITEȘTE ȘI: Alertă emisă de InfoCons: Alimentele de pe masa de Paşte pot conţine până la 163 de E-uri 

Nici la vama Nădlac de la Drumul Național situația nu este una mult mai bună, dar totuși aici vama este pe „galben” și se așteaptă în jur de 30 de minute, fiind deschise 2 artere pe sensul de ieșire.

Singura vamă care pare a fi mai liberă, cel puțin momentan este cea de la Turnu, aici timpii de așteptare fiind de cel mult 10 minute.

Și pe sensul de intrare în țară sunt timpi crescuți de așteptare, dar în acest caz doar în cazul punctul de frontieră Nădlac II de pe autostradă. Aici se pare că se așteaptă în jur de 40 de minute, fiind deschise 4 artere.

Trebuie spus că aplicația on-line prezintă o medie a timpilor de așteptare în punctele rutiere de trecere a frontierei pentru anumite intervale de timp.

„Valorile afișate pot suferi modificări în funcție de dinamica traficului și situația operativă înregistrată în punctul de trecere, respectiv la un moment dat și nu exclud inițierea (efectuarea) unor controale de frontieră amănunțite.

Vă recomandăm tranzitarea tuturor punctelor de frontieră existente la graniță, astfel încât să se preîntâmpine apariția suprasolicitărilor, din punct de vedere al tranzitului, doar a unora dintre acestea, din cauza unui număr mare de călători, într-un timp foarte scurt”, a transmis Poliția de Frontieră.

 


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *