Aflată la 180 de kilometri de Timișoara, o stațiune celebră de la noi va avea în viitorul apropiat un aqua-park ca afară!

herculane 4

Aspectul construirii unui aqua-park în stațiunea Băile Herculane revine în actualitate, la ședința Consiliului Local de la sfârșitul acestei luni urmând să fie dezbătută aprobarea PUZ-ului pentru o asemenea investiție care va fi realizată din fonduri private, relatează radioresita.ro.

Acest PUZ cuprinde mai multe documente specifice – avize, autorizații, planuri de încadrare în zonă – tot ceea ce trebuie să conțină un PUZ în vederea construirii, în sfârșit, în stațiunea Băile Herculane a unui aqua-park pentru atragerea a tot mai mulți turiști.

Locația este la intrarea în Băile Herculane, dinspre Pecinișca. „Acest PUZ este depus de către doi investitori din turism din stațiunea Băile Herculane, care dețin două complexe hoteliere la noi în stațiune”, ne-a declarat Cristian Miclău – primarul orașului Băile Herculane.

De altfel, intenția construirii unui aqua-park a mai fost în stațiunea de pe Valea Cernei, locul ales fiind Platoul Coronini.

„Acolo este, într-adevăr, un studiu de fezabilitate care prevedea construirea acestui aqua-park, dar nu s-a mai concretizat din cauza pierderii finanțării. Pentru noul aqua-park, acum suntem în faza preliminară de aprobare a PUZ-ului în Consiliul Local, urmează avizele și autorizațiile de construcție în vederea demarării acesteia. După ce se vor obține aceste avize, sperăm că în cel mult 10 luni acesta să și fie construit”, a mai afirmat Cristian Miclău.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns