Aeroportul Internațional Traian Vuia Timișoara rămâne al Timișoarei

simonis 29 apr 1

Camera Deputaților a votat astăzi trecerea aeroportului timișorean de la Ministerul Transporturilor la autoritățile județene și locale. Inițiativa legislativă depusă acum o lună la parlament a fost aprobată de Camera Deputaților urmând să meargă spre promulgare.

”Este o mare reușită, o victorie împotriva baronilor PNL care au încercat fără succes să pună mâna pe aeroport, un câștig pentru oraș și pentru timișoreni deopotrivă. Așa cum am mai spus, datoria noastră este să acționăm ferm pentru binele comunității noastre și să facem front comun împotriva celor care încercă să distrugă lucrurile bune doar pentru interesele de gașcă. Aeroportul din Timișoara a fost un exemplu de succes și, după votarea legii, este absolut sigur că va și rămâne așa” a spus astăzi deputatul Simonis.

Aeroportul Traian Vuia a fost la un pas de comasare cu falimentarele aeroporturi din Caransebeș și Arad, într-un proiect pus la cale de liberalii din județele vecine, cu aprobarea tacită a președintelui PNL Timiș, Nicolae Robu. Din fericire, instituția va fi preluată de autoritățile din Timiș, după votarea legii în Parlament și după promulgarea ei.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *