Adrian Zaluschi va juca în alb-violet. Contract pe două sezoane cu ASU Politehnica Timişoara

Adrian Zaluschi

Mijlocaşul timişorean Adrian Zaluschi a semnat un contract valabil în următoarele două sezoane cu ASU Politehnica.

Născut pe 2 decembrie 1989, postul său de bază este cel de mijlocaş central, dar poate îndeplini mai multe roluri în zona mediană a terenului.

A început fotbalul la Tehnomet, de unde a fost înregimentat de Srbianka Giuchici.

La nivel de seniori a evoluat pentru Viitorul Sânandrei (Liga a IV-a Timiş), Millenium Giarmata, Minaur Baia Mare (Liga a III-a), FC Politehnica II Timişoara (Liga a II-a şi Liga a III-a), ACU Arad, FC Politehnica Timişoara, UTA, Dunărea Călăraşi (toate în Liga a II-a), Ripensia Timişoara (Liga a II-a, Liga a III-a şi Liga a IV-a Timiş) şi ACS Poli Timişoara (Liga I).

Zaluschi are trei prezenţe pe prima scenă a fotbalului românesc în perioada de împrumut de la Ripensia la ACS Poli. În stagiunea trecută, el a evoluat în 17 meciuri oficiale.

„Am mai jucat cinci ani de zile în aceste culori şi sunt foarte bucuros că am revenit la Timişoara şi vreau să demonstrez că merit să joc. Sper să vină cât mai mulţi suporteri la stadion, să ne susţină, avem nevoie, sper să se ridice toate restricţiile… Şi sper să le demonstrăm pe teren că merităm să îmbrăcăm acest tricou”, a declarat Adrian Zaluschi.

 

Pamfile continuă pe Bega

În altă ordine de idei, Claudiu Pamfile a semnat o nouă înţelegere cu echipa timişoreană, urmând să fie jucătorul Politehnicii până în 30 iunie 2023.

El a sosit pe Bega la sfârşitul verii trecute şi s-a integrat rapid în colectivul alb-violet.

Fundaşul stânga în vârstă de 24 de ani a bifat 1.766 de minute în 21 de partide în ediția trecută a Ligii a II-a.

„Este un grup de băieţi foarte special pentru mine. Chiar m-am simţit foarte bine aici şi am ales să mai rămân la Politehnica. Anul trecut, fiind pandemia şi toate problemele conexe, nu am avut ocazia să jucăm cu suporteri în tribună, sperăm ca de anul acesta să fie acolo şi să ne ajute. Vă daţi seama că ne dorim cu toţii iarăşi o intrare în play-off şi, de ce nu, promovarea!”, a spus Claudiu Pamfile.

 

De astăzi, în cantonament

Alb-violeţii încep astăzi un stagiu de pregătire pe plan local, care va dura până în 14 iulie. Antrenorul Dorin Toma are la dispoziţie un lot alcătuit din 25 de jucători, care beneficiază de cele mai bune condiţii de cazare şi masă la Casa Politehnicii nr. 2.

Poliştii vor efectua câte două antrenamente pe zi, cu excepţia weekend-ului. Şedinţele de pregătire sunt programate la Baza 2 a Politehnicii şi la stadionul „Dan Păltinişanu”.

„Am ales să mai ţinem câţiva jucători sub observaţie. Este o perioadă mult mai plăcută decât perioada de iarnă, ţinând cont că terenurile sunt mult mai bune. Este o pregătire centralizată bazată şi pe partea fizică, dar mai mult pe partea tehnico-tactică. Vrem să introducem în principiile noastre de joc, cât mai repede, componenţii noi pe care-i aducem la echipă. Şi vrem să aducem jucătorii care se pliază exact pe principiile noastre de joc”, a punctat Dorin Toma, antrenorul principal al Politehnicii Timişoara.

Sâmbătă, de la ora 11, formaţia alb-violetă va disputa al doilea test al verii, în deplasare, cu CSM Reşiţa. Patru zile mai târziu este programat returul acestui duel, pe Bega.

Lotul Politehnicii în cantonamentul organizat pe plan local este următorul: George Păduraru, Harrison Devenish-Meares, Robert Popeţ (portari), Călin Jurj, Denis Radu, Nicolae Sofran, Ioan Mera, Cristian Scutaru, Cristian Bocşan, Claudiu Pamfile, Tudor Moţiu, Rareş Bîrlovean, Tudor Năstase, Roberto Haţegan, Alin Ignea, Doru Andrei, Adrian Zaluschi, Romario Rus, Samuel Costea, Mircea Axente, Cosmin Bîrnoi, Alin Manea, Luchian Gologan, Alexandru Gaşpar, Robert Ehling (jucători de câmp).

Sursa foto: sspolitehnica.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *