Adrian Streinu-Cercel: „Spirtul nu dezinfectează, iar vitamina C nu te salvează de coronavirus”. Ce este bun

adrian streinu cercel

Profesorul doctor Adrian Streinu-Cercel explică faptul că spirtul nu este bun ca dezinfectant și spulberă astfel mitul românilor. Cercel a precizat, la Antena 3, că dezinfectarea în cazul epidemiei de coronavirus se face cu substanțe pe bază de clor și pe bază de biocide.

„Alcoolul sanitar nu este bun, nu foloseşte la nimic. Spirtul medicinal nu este bun. Substanţele pe bază de alcool, dar speciale, pe bază de biocide sunt bune. Spirtul nu este biocid. Sunt bune şi substanţele pe bază de clor, dar nu clorhexidina, pentru că s-a demonstrat că nu este activă pe coronavirus. Este lucru cert în documentele oficiale ale OMS. Cele din bucătărie care au clor sunt foarte bune, numai că alea şi ard. Atunci, trebuie avută foarte mare grijă pentru că structura pielii mâinii este foarte importantă pentru viaţa de zi cu zi”, a declarat Adrian Streinu-Cercel.

Totodată, renumitul medic a transmis că tratamentul intravenos cu vitamina C nu este indicat pentru coronavirusul din China.

”Este fals, fals cu majuscule! Omul nu face deficit de vitamine aşa, din senin. Cât timp o persoană mănâncă ce trebuie, nu face deficit de vitamine. Cei care fac deficit de vitamine, fac scorbut, ajung la doctor şi li se prescrie vitamina C. Dar asta se întâmpla acum sute de ani, pe corăbii. Nu mai este cazul”, a declarat Cercel.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 thoughts on “Adrian Streinu-Cercel: „Spirtul nu dezinfectează, iar vitamina C nu te salvează de coronavirus”. Ce este bun

  1. Mai faceti reclame la alte produse ca sa faceti bani?????? cand din totdeauna spirtul a fost cel mai bun dezinfectant….e prea ieftin spirtul….nu-i asa????? santeti niste nesimtiti care nu va mai saturati de avere….huuuuu

  2. CERCELAS, DE UNDE ESTI MATALE ASA DE DESTEPT, PANA ACUMA STIAM CA … NU PREA STIM NIMIC DESPRE CORONAVIRUSACHE. ACUMA VII MATALUTA SI NE SPUI CU MANA PE INIMA CE E BINE SI CE E NU? CURAT MURDAT – CA SA CITEZ UN ILUSTRU CLASIC. Adica vrei sa ne demonstrezi / co nemarginita NERUSINARE ca MONA cu 4 lei nu face fata, adica trebuie sa folosim tot un fel de MONA, dar cu 24,34,134 lei!!! Cum de va mai tine pamantul???

Lasă un răspuns