ADRIAN DESPOT, propus „LIDER AL STRĂZII”! Reacţia BĂNĂŢEANULUI

Printre numele vehiculate în ultimele zile de „lideri ai străzii” sau „reprezentanţi ai protestatarilor” se numără şi cel al bănăţeanului Adrian Despot, care, de la tragedia din clubul Colectiv, a căpătat o popularitate foarte mare.

Adrian Despot nu îşi doreşte să fie lider al oamenilor din stradă şi, drept urmare, nici să meargă la discuţii cu preşedintele Klaus Iohannis, în numele românilor. Artistul a publicat, pe pagina lui de Facebook, un mesaj în care îşi explică motivele.

„Dragii mei,
Va multumesc pentru sustinerea si increderea acordata. Va inteleg furia si dorinta de schimbare. Si eu, la fel ca si voi, sunt satul de improvizatii. Participarea mea in calitate de reprezentant la consultari nu ar fi decat o alta improvizatie. Nu am nici pregatirea si nici priceperea necesara pentru asa ceva.
Cu totii suntem nemultumiti de lipsa de profesionalism de care au dat dovada atat clasa politica cat si marea majoritate a functionarilor publici. Haideti sa nu facem greseala de a inlocui o serie de incompetenti cu o alta serie de incompetenti.

Cu respect,
Adrian Despot”.

 

 

Adrian Despot s-a răzgândit

„Am fost invitat la Cotroceni de catre Presedintele Iohannis. In continuare consider ca nu sunt persoana potrivită însa, în spiritul respectului fata de democratie si simbolurile acesteia, voi fi acolo”, a precizat Despot pe Facebook. Informaţia a fost confirmată şi de Cotroceni.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Un raspuns la “ADRIAN DESPOT, propus „LIDER AL STRĂZII”! Reacţia BĂNĂŢEANULUI

Lasă un răspuns