Adolescentă dispărută de 3 zile, în vestul țării. Dacă știți ceva, sunați la 112!

Adolescentă dispărută de 3 zile, în vestul țării. Dacă știți ceva, sunați la 112!

UPDATE! Polițiștii Biroului de Investigaţii Criminale Petroşani au organizat o acţiune în urma căreia au depistat, pe raza municipiului Petroșani, minora în vârstă de 13 ani, din Petroșani, a cărei plecare voluntară de la domiciliu a fost reclamată de familie la data de 14 noiembrie 2022. Minora a fost condusă la sediul poliției, unde a declarat faptul că a plecat în mod voluntar de la domiciliu, iar în perioada în care a fost plecată nu a fost victimizată în vreun fel. Minora urmează să fie încredințată familiei, iar în cauză au fost înștiințați reprezentanții D.G.A.S.P.C. Hunedoara, care vor evalua cazul,a comunicat IPJ Hunedoara.

ŞTIREA INIŢIALĂ

În data de 14 noiembrie 2022, în jurul orei 10:00, Poliția Municipiului Petroșani a fost sesizată de o femeie din municipiul Petroșani cu privire la faptul că fiica sa, CIOBANU MARIA ESTERA (foto), în vârstă de 13 ani, din Petroșani, a plecat în cursul zilei de 12 noiembrie a.c. de la domiciliu şi nu a mai revenit.

Din verificări, poliţiştii au stabilit faptul că minora ar fi vorbit telefonic cu mama sa în seara zilei de 13 noiembrie 2022, afirmând că s-a afla pe raza municipiului Târgu-Jiu, judeţul Gorj.

„La data plecării, minora purta o geacă verde, pantaloni de trening negri, cu plasă în zona genunchilor şi încălţăminte sport de culoare neagră, cu talpă albă.

Minora prezintă următoarele semnalmente: înălțime 1,60-1.65 m, constituție astenică, păr lung, peste umeri, vopsit roșcat, ochi căprui, ten de culoare deschisă (minora a mai plecat voluntar de la domiciliu).

CITEȘTE ȘI: Scene de groază. Un copil de 7 ani a murit şi 5 adulţi au fost răniţi, după ce o căruţă a fost spulberată

Din momentul primirii sesizării, poliţiştii hunedoreni au demarat activităţi specifice în scopul depistării minorei plecare voluntar.

Poliţiştii continuă activităţile investigative şi de căutare şi le solicită tuturor celor care deţin informaţii utile depistării celei în cauză să apeleze de urgenţă Poliţia la numărul unic 112″, transmis IPJ Hunedoara.

Foto: IPJ Hunedoara


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *