Adolescentă dată dispărută în Germania, depistată la frontiera de la Moraviţa

Adolescentă dată dispărută în Germania, depistată la frontiera de la Moraviţa

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Moravița, județul Timiș, au depistat o tânără în vârstă de 17 ani, cetăţean german, care era semnalată în baza de date de către autorităţile germane ca fiind persoană dispărută.

În data de 01.11.2022, în jurul orei 14:30, la Punctul de Trecere a Frontierei Moravița, județul Timiș, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, pe sensul de intrare în țară, trei bărbaţi şi o femeie, cetăţeni din Serbia, precum și o tânără din Germania. Cei în cauză călătoreau într-un autoturism înmatriculat în Serbia.

„La controlul specific, polițiștii de frontieră au constatat că tânăra de 17 ani, cetățean german, figura în baza de date ca fiind semnalată dispărută din Germania, din luna octombrie 2022.

Tânăra a declarat verbal autorităţilor faptul că a plecat din Germania cu prietenul ei și familia acestuia din Serbia, persoanele care se aflau în mijlocul de transport.

CITEŞTE ŞI: Coloană de camioane de 13 kilometri la frontiera din vestul țării / Ungaria a interzis marți intrarea TIR-urilor pentru că s-a celebrat Ziua Tuturor Sfinţilor

Polițiștii de frontieră au informat reprezentanţii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială Şi Protecţia Copilului Timiș despre cazul minorei, care au preluat-o din Punctul de Trecere a Frontierei Moravița, urmând a dispune măsurile legale care se impun”, a transmis Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timişoara.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *