Administrația Fritz, nepăsătoare față de mizeria care înconjoară monumentul eroilor Revoluției din centrul Timișoarei

Administrația Fritz, nepăsătoare față de mizeria care înconjoară monumentul eroilor Revoluției din centrul Timișoarei

Administrația Fritz, nepăsătoare față de mizeria care înconjoară monumentul eroilor Revoluției din centrul Timișoarei

Dacă în ultima zi a lunii februarie v-am relatat că monumentul de lângă Muzeul Banatului, realizat de regretatul artist Peter Jecza și dedicat eroilor din Decembrie 1989, a devenit loc de picnic, acum vă mai prezentăm două instantanee surprinse duminică la fața locului.

Sute de mucuri de țigări, doze turtite, resturi de mâncare, ambalaje plus câteva înjurături scrise pe monument și pe una dintre lespezile simbolice din jurul acestuia întregesc un tablou dezgustător, tolerat, din păcate, de atâta vreme de administrația Fritz.

Una în care postările triumfaliste și live-urile pe Facebook par a face parte din fișa postului, rolul lor fiind acela de a camufla mizeria aflată la doi pași de birourile din primărie…


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

5 thoughts on “Administrația Fritz, nepăsătoare față de mizeria care înconjoară monumentul eroilor Revoluției din centrul Timișoarei

 1. Aceeasi mizerie si degradare troneaza si la monumentul anticomunist de la Padurea Verde de langa Muzeul satului. Si acolo primaria a abandonat de mult acest monument care zace in uitarea si nepasarea autoritatilor locale.

 2. asta deoarece administratia frigz e doar cu
  #revolutia bunei guvernari🤪
  n-are treaba cu alte revolutii. plus ca poate fi periculos sa-si aduca aminte lumea despre ce a fost revolutia acum cand se restrang din ce in ce mai mult drepturile si libertatile individuale. tocmai se implementeaza totalitarismul digital si prostelile verzi, daca ii vin cuiva idei? pai se poa’? pai sa nu se poa’, „stati linistiti la locurili voastre” mai nou spus si #statiacasa, ceferticate de buna purtare si obedienta spre intepare aveti? lasa ca decat revolutii(exceptie cele colorate, alea sunt permise, pentru ca acolo e cadru organizat) e mult mai bine cu:

  #idiocracy🤪

  1. Dar anii de educație a celor care arunca gunoaiele unde sunt? Părinții lor ce au păzit? Sau poate si ei sunt la fel ca doar așchia nu sare departe de trunchi…hai fiți mai educati..

   1. stai linistita, a facut joianis programul „romania educata”, deci e rezolvata treaba! si a mai zis si ca sa-l alegi „pentru o romanie norrrmallaaa”.

    de ce amesteci nesimtirea alora care fac mizerie cu nesimtirea administratiei care nu ingrijeste un monument? crezi ca asa ii scutesti pe incompetentii astia de la usere de responsabilitati, sau ce?

    #🤪

    1. eu cred ca educatia pleaca in primul rand de acasa…dar pe cine sa educi? Nesimtirea altora tine tot de educatie si asta nu o poate contesta nimeni. Pe vremea altor administratii orasul din perspectiva curateniei arata mult mai jalnic decat arata acum..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *