Adeverințele medicale eliberate la începutul primului semestru elevilor vulnerabili, valabile

scoli

Adeverințele medicale eliberate la începutul primului semestru elevilor vulnerabili, care atestă că nu pot merge fizic la școli, vor fi valabile și acum, în așa fel încât să nu fie puși pe drumuri pentru eliberarea altor adeverințe, spune ministrul Educației.

Întrebat despre poziția Consiliului Național al Elevilor, care a cerut amânarea deschiderii școlilor cu o săptămână pentru pregătirea lor, ministrul Educației a spus, miercuri, că școlile sunt sunt pregătite: sunt peste 37 de milioane de măști, peste un milion de litri de substanțe dezinfectante „plus multe alte elemente”.

De asemenea, joi va avea loc o altă video conferință cu inspectorate școlare din toată țara, în prezența presei, unde Consiliul Național al Elevilor, „dacă are îngrijorări punctuale cu privire la pregătirea insuficientă a unor școli din anumite zone” poate interveni, a spus Cîmpeanu.

Întrebat, de asemenea, dacă în ordinul comun al Ministerului Educației și al Ministerului Sănătății va fi prevăzut câți elevi vor avea voie maxim într-o clasă. ministrul a răspuns „cu siguranță da”.

Referindu-se la cele cinci excepții de la școala în prezență, ministrul a declarat că sunt elevi care au deja adeverințe medicale de la începutul primului semestru: „Vom insista ca acele adeverințe – pentru că sunt în același an școlar – să fie luate în considerare și să nu punem elevii pe drumuri pentru alte adeverințe medicale”.

(sursa: Mediafax)


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *