Activitatea didactică continuă, iar profesorii remunerați la plata cu ora își vor primi salariile

clasa inchisa

Odată cu reînceperea cursurilor în mediul preuniversitar, oficialii Ministerului Educației au transmis că acestea pot fi organizate în funcție de planificarea fiecărui cadru didactic. Cu alte cuvinte, pot fi susținute atât lecții de consolidare a cunoștințelor, cât și de predare a noilor noțiuni.

CITEȘTE ȘI: Nelu Tătaru a făcut anunțul zilei, de la Timișoara: l-a demis pe Adrian Streinu Cercel, din cauza proiectului Vacanța Mare

S-a optat pentru această libertate de desfășurare a orelor, întrucât nu toți elevii au acces la mediul online, iar în cazul lor predarea de noi cunoștințe este imposibilă. Aceștia, însă, vor continua materia după redeschiderea școlilor, la o dată care nu a fost precizată ca fiind certă, deocamdată. Activitatea didactică a profesorilor va fi atent monitorizată în această perioadă.

Ca o noutate, profesorii care își desfășoară activitatea didactică în regim de plată cu oră, neremunerați în perioada anterioară vacanței de Paște chiar dacă și-au îndeplinit sarcinile conform fișei postului, vor fi, de acum înainte, plătiți.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Activitatea didactică continuă, iar profesorii remunerați la plata cu ora își vor primi salariile

  1. Poate si ceva măriri de salariu , vreo prima pentru condiții grele de muncă , trebuie dat ceva , in mod obligatoriu , sporuri pentru activități în condiții periculoase , o sa se mai inventeze ceva guvernul face absolut orice pentru a pastra bugetarii foarte aproape , vine votarea cum sa bazează pe ei , ca de altfel toate guvernele , in schimb , pentru sectorul privat,contracte suspendate si șomaj, un milion si treisute de mii deja , dar sîntem de-abia la,începutul crizei , urmează ceva ce nu a ami fost , dar bugetarii sa trăiască, si cred ca se va vedea la vot aceasta politica , păcat ca nu este alternativa .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *