Activitate suspendată la Curtea de Apel Timișoara

curtea de apel

Începând cu data de 12 martie 2020 până la data de 31.03.2020, inclusiv, se suspendă activitatea de judecată la nivelul Curţii de Apel Timişoara pentru toate cauzele aflate pe rol, cu excepţia  cauzelor urgente precizate pe fiecare materie, astfel:

 Secţia I civilă: cauzele care vizează adopţia, plasament, majorări alocaţie, încredinţări, reîncredinţări şi orice alte dosare vizând interesul superior al minorului.

CITEȘTE ȘI: Modificări de program la buletine, pașapoarte, permise și înmatriculări auto

 Secţia a II-a civilă: Ordonanţă preşedenţială, măsurii asigurătorii şi suspendarea executării hotărârilor.

 Secţia Litigii de muncă şi asigurări sociale: ordonanţă președențială, acţiune în suspendarea grevei şi măsuri asigurătorii.

 Secţia Contencios administrativ şi fiscal: ordonanţă preşedenţială, achiziţii publice, suspendare executare act administrativ şi custodie publică.

 Secţia Penală: cauzele care vizează măsurile preventive sau în care au fost dispuse măsurile preventive şi cele referitoare la infracţiuni în privinţa cărora urmează a se împlini termenul de prescripţie a răspunderii penale.

 Cauzele care se judecă de urgenţă vor fi afişate săptămânal pe pagina de internet a instanţei şi la intrarea în incinta Palatului Dicasterial.

 Celelalte cauze nu se vor judeca, chiar dacă au fixate termen de judecată în luna martie,  urmând a se acorda noi termene de judecată începând cu luna aprilie 2020, cu înştiinţarea  în timp util  a părţilor şi participanţilor.

 Începând cu data de 13 martie 2020, accesul în incinta Palatului Dicasterial va fi interzis, cu excepţia părţilor şi participanţilor din dosarele urgente indicate la alineatul (1) şi  afişate săptămânal pe pagina de internet a instanţei şi la intrarea în incinta Palatului Dicasterial.

 Începând cu data de 12 martie 2020 până la data de 31.03.2020, inclusiv, se  suspendă programului de lucru cu publicul la Compartimentele Arhivă şi Registratură, precum şi la Biroul de Relaţii cu Publicul din cadrul Curţii de Apel Timişoara.

Transmiterea tuturor petiţiilor/cererilor se va realiza doar prin intermediul poştei electronice, fax sau poştă.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns