Acțiunile fulger ale polițiștilor locali în piețele agro-alimentare continuă. Astăzi, Piața Verde – 23 de sancțiuni aplicate

Acțiunile fulger ale polițiștilor locali în piețele agro-alimentare continuă. Astăzi, Piața Verde - 23 de sancțiuni aplicate

Acțiunile fulger ale polițiștilor locali în piețele agro-alimentare continuă. Astăzi, Piața Verde – 23 de sancțiuni aplicate.

Polițiștii locali au continuat și astăzi acțiunile fulger cu efective mărite, demarate în piețele agro-alimentare din oraș, desfășurate pe toate liniile.

Astfel, aceștia au descins în Piața Verde, unde au luat măsuri în cazul persoanelor fizice autorizate, persoanelor juridice și producătorilor agricoli depistați încălcând legislația în vigoare.

CITEȘTE ȘI: Toate concursurile de la Primăria Timișoara au fost suspendate de instanţă

Au fost aplicate un număr total de 10 sancțiuni comercianților care au încălcat prevederile privind afișarea prețurilor, a altor date de identificare, ocupare a meselor fără plata taxelor aferente, în valoare de 2800 lei.

Pe linie de curățenie, societatea care se ocupă de administrarea pieței, SC Piața Verde SRL, a fost sancționată cu 2500 lei pentru neasigurarea curățeniei în perimetrul zonei în care se desfășoară acte de comerț.

Pe linie de circulație rutieră au fost aplicate trei sanctiuni la fața locului și 6 colante electronice în cazul autovehiculelor depistate parcate neregulamentar.

Au fost verificate și s-a luat măsura sancționării contravenționale în cazul a trei societăți comerciale din perimetrul pieței (două pentru lipsă acord de funcționare la sedii și una pentru lipsă acord terasă), în valoare totală de 1800 lei.

Verificările de acest gen în piețele din oraș rămân în atenția polițiștilor locali care vor efectua astfel de acțiuni și în perioada următoare.

 


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *