Acțiune de salvare a unui bărbat mușcat de viespi, în vestul ţării

retezat

Un bărbat de 37 de ani, care a fost mușcat de viespi pe o potecă din Masivul Retezat și a acuzat o formă de alergie la veninul acestor insecte, a fost salvat miercuri de echipe ale Salvamont Hunedoara care au plecat în ajutorul victimei pentru a-i acorda primele îngrijiri impuse de asemenea situații.
„Bărbatul prezenta simptomele unei alergii la înțepătura de viespe.

Echipe ale salvamontiștilor din zonele Poiana Pelegii și Lacul Bucura l-au preluat de pe un traseu situat între Poiana Pelegii și Lacul Bucura și l-au transportat spre barajul Gura Apei, până în locul unde poate urca o ambulanță”, a declarat șeful Serviciului Public Județean Salvamont Hunedoara, Ovidiu Bodean.

Potrivit acestuia, acțiunea este în derulare, dar îngreunată de faptul că accesul autovehiculelor spre Gura Apei este dificil din cauza mai multor copaci care sunt căzuți pe drum, în urma unei furtuni care s-a abătut miercuri dimineața asupra zonei.

Imediat ce va fi predat echipajului de la ambulanță, bărbatul va fi transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

În ultimele patru zile, salvamontiștii din Retezat s-au confruntat cu alte două situații de criză, după ce un cioban și un student au fost mușcați de vipere, conform agerpres.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *