Acțiune a polițiștilor locali pe mijloacele de transport și în stații, la Timişoara. Tatăl unui minor, chemat la audierea băiatului

Acțiune a polițiștilor locali pe mijloacele de transport și în stații, la Timişoara. Tatăl unui minor, chemat la audierea băiatului

O nouă acțiune a polițiștilor locali pe mijloacele de transport și în stații – un minor a fost depistat după ce a distrus un perete de sticlă al unei stații de pe Bdul Vasile Pârvan.

Polițiștii locali din cadrul Biroului Transport Urban și Patrulare Navală au desfășurat, zilele trecute, o nouă acțiune pe mijloacele de transport în comun, dar și în stațiile acestora, cu scopul prevenirii faptelor precum practicarea cerșetoriei, consumul de alcool, aruncarea de deșeuri, deteriorări și distrugeri, combaterea călătoriei fără bilet, oprirea și staționarea autovehiculelor în stațiile de tramvaie, autobuze și troleibuze etc, precum și pentru constatarea altor nereguli care trebuie remediate și prevenirea prezenței hoților de buzunare în mijloacele de transport și în stațiile acestora.

„Au fost aplicate un număr de 17 sancțiuni contravenționale pentru consum de alcool și fumat în mijloacele de transport în comun, călătorie fără deținerea de legitimații de călătorie, au fost aplicate 115 colante unor autovehicule oprite sau staționate în stațiile mijloacelor de transport în comun și au fost comunicate un număr de 11 nereguli.

În același context, de această dată polițiștii locali din cadrul Serviciului Ordine Publică au depistat o persoană care, în seara zilei de duminică, în jurul orei 21.30, a aruncat cu un bolovan în peretele de sticlă a unei stații STPT de pe Bdul Vasile Pârvan, spărgându-l.

CITEŞTE ŞI: Gafă la botez: o stradă din Timișoara a primit numele unei impostoare care a fost angajată a primăriei, nu pe cel al unei regretate cântărețe de muzică populară

Deși a luat-o la fugă, persoana în cauză a fost reținută de polițiștii locali, constatându-se că este vorba despre un minor de 11 ani. Din acest motiv, a fost solicitată prezența tatălui acestuia, care a fost predat, împreună cu minorul, la Secția 2 Poliție, pentru continuarea cercetărilor, fiind vorba de comiterea infracțiunii de distrugere”, a transmis Poliţia Locală Timişoara.

Foto: Poliţia Locală Timişoara


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *