ACS Poli Timişoara şi-a găsit atacant de naţională

Camaldine Abraw

Camaldine Abraw este soluţia găsită de oficialii prim-divizionarei ACS Poli Timişoara pentru rezolvarea crizei din atac. El are 27 de ani, este din Togo, a strâns opt selecţii la naţională şi a evoluat în ultimele două sezoane la Kaizer Chiefs FC, în Africa de Sud.

Celelalte echipe de club la care a evoluat Abraw sunt LB Chateauroux, Les Herbiers VF, AS Cherbourg (toate trei din Franţa) şi Free State Stars FC (Africa de Sud). Conform observatordetimis.ro, el este aşteptat joi seara la Timişoara, urmând să semneze cu clubul alb-violet.

Vă reamintim, prima ţintă pentru întărirea compartimentului ofensiv a fost Daniel Florea, fost campion al României cu Astra Giurgiu care a dat însă curs ofertei primite de la divizionara secundă UTA Arad.

Cu Octavian Drăghici în continuare pe tuşă din cauza unei probleme medicale la umăr şi cu Miguel Bianconi neridicându-se la nivelul dorit, aducerea unui al treilea atacant a fost o prioritate la ACS Poli Timişoara, tehnicianul Ionuţ Popa fiind nevoit să improvizeze în ultimele partide cu mijlocaşul Ivan Curjurici şi cu fundaşul Alin Şeroni.

Camaldine Abraw va deveni al doilea jucător din Togo care evoluează în alb-violet, primul fiind Dare Nibombe, în perioada 2008-2010.

În altă ordine de idei, meciul de joi cu formaţia maghiară Balmaz Kamilla Gyogyfurdo a fost anulat din motive organizatorice, a anunţat clubul timişorean. Testul de vineri cu Unirea Sânnicolau Mare, programat cu începere de la ora 16 pe stadionul „Gheorghe Bias” din oraşul de pe Aranca, rămâne valabil.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns