ACS Poli şi Galaxy, acord de colaborare în sectorul juvenil

Club sportiv nou în Timiș

ACS Poli a semnat pentru sezonul următor o colaborare cu Galaxy Timişoara, școală de fotbal condusă de Silviu Bălace și Goran Corojor.

În baza acesteia, două grupe de juniori de la Galaxy vor juca sub culorile și numele grupării alb-violete în stagiunea fotbalistică 2020-2021.

Galaxy Timișoara are peste 200 de copii, născuți între 2005 și 2016, inclusiv o grupă de fete, înființată încă de la deschiderea școlii, în 2015.

Pe lângă cele două grupe care vor evolua în alb-violet, Galaxy are alte opt echipe angrenate în competițiile de juniori la diverse categorii de vârstă.

Tinerii beneficiază de antrenori licențiați A, B și C, antrenor cu portarii, preparator fizic și de o bună infrastructură, teren cu sintetic, balon, teren de iarbă și servicii medicale de specialitate, adică toate condiţiile necesare pentru a permite tinerilor să savureze fotbalul și să învețe cum să-l practice.

„Obiectivul principal al academiei este ca toţii copiii care trec prin şcoala de fotbal să fie disciplinaţi, iar dacă nu ajung într-o carieră sportivă să ajungă oameni care să stea cu capul sus, să aibă o mentalitate de învingători în orice meserie ar activa”, a declarat antrenorul Silviu Bălace.

În ceea ce privește colaborarea dintre cele două cluburi, aceasta are în vedere formarea și dezvoltarea tinerilor jucători, cu opțiune de transfer la seniorii clubului Poli Timișoara în anii următori.

Pentru detalii referitoare la înscrierea copiilor la una din grupele de juniori poate fi contactat team-manager-ul Ciobi Peter (telefon: 0726962945).


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *