Accidentul mortal din Bethausen, provocat de un tânăr de 16 ani, care a intrat cu tractorul într-un autoturism

Accidentul mortal din Bethausen, provocat de un tânăr de 16 ani, care a intrat cu tractorul într-un autoturism

Accidentul mortal din Bethausen, de luni seara, a fost provocat de un tânăr de 16 ani, care a intrat cu tractorul într-un autoturism.

„Un tânăr în vârstă de 16 ani a condus un tractor pe DJ 609, dinspre localitatea Bethausen înspre localitatea Cladova, iar la un moment dat a pătruns pe sensul opus de mers și a intrat în coliziune frontală cu un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 25 de ani, care circula regulamentar.

În urma impactului a rezultat, din nefericire, decesul conducătorul auto, rănirea tânărului de 16 ani și a unui bărbat de 25 de ani, pasager în autoturismul care circula regulamentar.

A fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă și conducerea unui autovehicul fără a deține permis de conducere, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor producerii accidentului rutier”, a transmis Poliția Timiș.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Accidentul mortal din Bethausen, provocat de un tânăr de 16 ani, care a intrat cu tractorul într-un autoturism

  1. Cretinul de 16 ani ce conducea tractorul va prezenta judecătorului o poveste lacrimogenă că nu avea cine sa lucreze pământul. Astfel va scăpa, nu va face nici o zi de puscarie. Acestea sunt legile din Romania, conducere fără permis, omor din culpă

Lasă un răspuns