Accidente pe drumurile din vestul țării, din cauza șoselelor necurățate (foto)

Vremea din ultimele zile i-a pus în dificultate pe conducătorii auto care au călătorit în județul Timiș. Mai multe accidente, soldate cu pagube materiale importante, s-au produs încă din seara zilei de luni.

Șoferul unui autoturism a derapat ajungând cu mașina în șanț, accidentul producându-se pe șoseaua dintre Giroc și Timișoara. Mașina a fost serios avariată.

Un alt accident a avut loc între localitățile Variaș și Gelu, unde un tir a derapat ajungând în afara părții carosabile. De asemenea, au mai fost înregistrate incidente în trafic la Săcălaz, dar și între localitățile Sacoșu Turcesc și Chevereșu Mare.

Participanții la trafic s-au plâns de lipsa de reacție a autorităților, în condițiile în care multe dintre șosele nu erau curățate. Pe de altă parte, pe pagina de Facebook a Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Timișoara au fost anunțate zonele unde s-a acționat peste noapte.

”Noapte plină și albă pentru drumari. S-a acționat/patrulat cu 153 de autoutilaje și au fost răspândite peste 1.400 de tone de material antiderapant. Activitatea cea mai intensă a fost pe autostrăzile #A1, #A6, #A11 și drumul de legătură cu autostrada A1 – DN7G. Pe aceste sectoare s-a acționat, în cursul nopții, cu 47 de autoutilaje și au fost răspândite peste 510 tone de material antiderapant”.

Probleme au fost și în județul Caraș-Severin, unde s-a circulat pe un singur fir din cauza a două accidente rutiere. Pe DN57B, în apropierea localității Bozovici, un tir a derapat ca urmare a neadaptării vitezei la condițiile de drum, blocând un sens de mers, iar un alt tir a derapat, pe DN6, între localitățile Teregova și Armeniș. În nici unul dintre cazuri nu s-au înregistrat victime.

Conform prognozelor meteorologilor, vremea continuă să rămână rece în zona de vest a țării, cu posibile căderi de lapoviță și ninsoare.

Foto: Facebook/Info Trafic Jud. Timiș


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns