Accidente în lanț la Timișoara! Mașini distruse, oameni transportați la spital

accident 1 2

Accidente în lanț la Timișoara, în această după-amiază, reprezentanții ISU fiind solicitați să intervină în mai multe rânduri.

Puțin după ora 12, s-a produs un accident rutier pe strada Cloșca din Timișoara. Pompierii s-au deplasat la fața locului cu o autospecială de primă intervenție și 3 subofițeri.

accident 2 2

În accident au fost implicate 3 autoturisme în care se aflau doar conducătorii auto care nu au necesitat îngrijiri medicale.

 

La ora 14,35, cei de la ISU Timiș au fost solicitați să intervină la un accident rutier pe Calea Șagului (E70) la ieșirea din Timișoara. Pompierii s-au deplasat la fața locului cu o autospecială de primă intervenție, 2 echipaje SMURD, 7 pompieri și o ambulanță SAJ.

accident 3 2

În accident au fost implicate 2 autoturisme în care se aflau 4 persoane, dintre care 3 persoane au necesitat îngrijiri medicale și au fost transportate la spital. Pompierii au asigurat măsurile PSI necesare și au acordat primul ajutor medical victimelor.

 

foto ISU Timiș


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Accidente în lanț la Timișoara! Mașini distruse, oameni transportați la spital

  1. Dupa stat 2 luni de zile in casa,atentie sporita la pietoni si cum circulati,pana la revenire reflexe si intensitate trafic! Atentie sporita si viteza redusa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *