Accident teribil pe un pod din vestul țării. S-au ciocnit două microbuze și un autoturism

accident arad 49

2 microbuze și o mașină mică, în care se aflau 5 persoane, au fost implicate într-un accident care a avut loc pe podul care leagă cartierele Micălaca și Subcetate din municipiul Arad.

CITEȘTE ȘI: 20 de modificări fiscale pentru 2020. Noul salariu minim, alocația pentru copii și zilele libere legale

Accidentul s-a petrecut în noaptea de marți spre miercuri. La fața locului au ajuns mai multe echipaje de medici, paramedici SMURD, polițiști și pompieri.

Conform purtătorului decuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, Călin Domșa, „a avut loc un accident rutier, produs între un autoturism și 2 microbuze, cu 5 participanți la trafic. Ca urmare a accidentului au rezultat două victime rănite ușor. La fața locului s-a deplasat, din cadrul Detașamentului de Pompieri Arad, o autospecială de stingere, o ambulanță SMURD și o ambulanță a Serviciului de Ambulanță Județean Arad”.

„Forțele ISU Arad au intervenit pentru decularea bornelor celor 3 mașini, iar cele 2 victime au fost transportate la Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad cu ambulanțele din dotare”, a mai declarat purtătorul decuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, Călin Domșa, citat de realitateadearad.net

Se pare că în zonă condițiile de trafic erau dificile, fiind polei și ceață. Tot din primele informații, mai întâi s-au ciocnit unul dintre microbuze și autoturismul și, în timp ce șoferii evaluau pagubele, cel de-al doilea microbuz a intrat în mașinile deja avariate.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns