Accident teribil pe o șosea din vestul țării: patru oameni, printre care un copil, au murit

Patru tineri au murit, după ce o mașină a fost strivită de două TIR-uri

Accident cumplit lângă localitatea Cornea, județul Caraș-Severin, soldat cu decesul a patru persoane. Au fost implicate 2 TIR-uri și un autoturism.

CITEȘTE ȘI: Gheorghiță, despre Omicron: Sunt indicii că ar reprezenta o variantă de escape

Patru tineri au murit. În maşina implicată în accident se aflau trei tineri, iar şoferul avea doar 19 ani. Toţi trei au murit pe loc. Un băiat de 14 ani este a patra persoană decedată în accidentul din judeţul Caraş-Severin, produs între Cornea şi Domaşnea. El era pasager într-unul dintre TIR-ruile implicate în evenimentul rutier.

În urma impactului de o violență extremă, autoturismul, prins între cele două TIR-uri care veneau din sensuri diferite, a fost strivit. Copilul de 14 ani nu a avut nicio șansă. Corpul său a fost prins sub TIR-ul cu care s-a tamponat și a fost nevoie de două macarale pentru a se ajunge la el.  Șoferul, tatăl copilului, a fost găsit în stare de inconștiență, proiectat fiind în urma impactului într-un șanț.

Cei trei tineri decedați au rămas încarcerați între fiarele autoturismului.La locul accidentului a intervenit Detașamentul de Pompieri Caransebeș cu două autospeciale pentru descarcerare, o ambulanţă SMURD, precum și echipajul de pompieri militari de la Băile Herculane.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns