Accident teribil în vestul țării: a murit lovit de un TIR, încercând să evite un animal apărut pe șosea. Atenție, imagini cu un puternic impact emoțional!

Accident teribil în vestul țării: a murit lovit de un TIR, încercând să evite un animal apărut pe șosea

Seria neagră a accidentelor de pe DN6 continuă. Inclusiv a celor în care sunt implicate TIR-uri. De data aceasta, și-a pierdut viața un șofer care ar fi încercat să evite un animal care i-a apărut în față, pe șosea.

CITEȘTE ȘI: Pipote și ficat de pui, retrase dintr-o reţea de supermarketuri, din cauza Salmonella

Manevra l-a dus însă pe contrasens, iar șoferul unui automarfar nu a mai putut să evite impactul. TIR-ul implicat în accident era dotat cu cameră de bord, așa că au apărut imaginile teribilului accident.

Atenție, imagini cu un puternic impact emoțional!

„Detaşamentul de Pompieri Caransebeş a intervenit cu o autospecială SMURD, o autospecială pentru descarcerare şi un echipaj cu apă şi spumă. La locul intervenţiei, şoferul autoturismului era încarcerat, inconştient. A fost descarcerat şi predat echipajului SAJ”, a declarat Daniel Cosor, ISU Caraş-Severin.

Bărbatul n-a mai putut fi salvat, însă. A murit la spital, din pricina rănilor severe. În plus, un microbuz care circula în spatele automarfarului s-a lovit de acesta, șoferul scăpând cu răni ușoare.

Accidentul a avut loc pe drumul care leagă Drobeta Turnu-Severin de Caransebeș, în apropiere de intersecția cu localitatea Petroșnița.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Accident teribil în vestul țării: a murit lovit de un TIR, încercând să evite un animal apărut pe șosea. Atenție, imagini cu un puternic impact emoțional!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.