Accident teribil în vestul țării: a murit lovit de un TIR, încercând să evite un animal apărut pe șosea. Atenție, imagini cu un puternic impact emoțional!

Accident teribil în vestul țării: a murit lovit de un TIR, încercând să evite un animal apărut pe șosea

Seria neagră a accidentelor de pe DN6 continuă. Inclusiv a celor în care sunt implicate TIR-uri. De data aceasta, și-a pierdut viața un șofer care ar fi încercat să evite un animal care i-a apărut în față, pe șosea.

CITEȘTE ȘI: Pipote și ficat de pui, retrase dintr-o reţea de supermarketuri, din cauza Salmonella

Manevra l-a dus însă pe contrasens, iar șoferul unui automarfar nu a mai putut să evite impactul. TIR-ul implicat în accident era dotat cu cameră de bord, așa că au apărut imaginile teribilului accident.

Atenție, imagini cu un puternic impact emoțional!

„Detaşamentul de Pompieri Caransebeş a intervenit cu o autospecială SMURD, o autospecială pentru descarcerare şi un echipaj cu apă şi spumă. La locul intervenţiei, şoferul autoturismului era încarcerat, inconştient. A fost descarcerat şi predat echipajului SAJ”, a declarat Daniel Cosor, ISU Caraş-Severin.

Bărbatul n-a mai putut fi salvat, însă. A murit la spital, din pricina rănilor severe. În plus, un microbuz care circula în spatele automarfarului s-a lovit de acesta, șoferul scăpând cu răni ușoare.

Accidentul a avut loc pe drumul care leagă Drobeta Turnu-Severin de Caransebeș, în apropiere de intersecția cu localitatea Petroșnița.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

1 Comments
Politia ZERO preventie, NEimplicata 3 decembrie 2021
Aceste imagini ar trebui prezentate OBLIGATORIU la cursurile de șofat