Accident rutier. Un polițist a fost rănit, iar mașina poliției a fost distrusă

O autospecială de Poliţie a fost implicată într-un accident rutier, petrecut în seara de joi, pe Drumul Judeţean 107 A, la intrarea în satul Rapolt, dinspre Geoagiu.

„În jurul orei 20.50, un tânăr de 19 ani, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 107A, din direcţia Geoagiu-Simeria, nu a păstrat distanţa corespunzătoare faţă de autoturismul aflat în faţa sa, o autospecială de poliţie condusă de un poliţist în vârstă de 26 de ani, tamponând autospeciala în partea din spate. Autospeciala, în care se aflau trei agenţi de poliţie, oprise la intrarea în localitatea Rapoltul Mare, pentru a acorda sprijin unui conducător auto care îşi oprise autoturismul pe care îl conducea pe sensul opus de mers, folosind luminile de avarie”, a informat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Hunedoara.

„Maşina în care se aflau trei poliţişti a fost avariată, iar unul dintre agenţi, în vârstă de 38 de ani, aflat pe un loc din spate, a fost rănit. Bărbatul a fost preluat de o ambulanţă.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă”, a informat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Hunedoara, conform zhd.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns