ACCIDENT pe DN 6: Nouă persoane rănite, după ce două maşini s-au ciocnit

Nouă persoane au fost rănite, miercuri dimineaţă, în urma unui accident produs pe DN 6, între Drobeta Turnu Severin şi Orşova, după ce şoferul unui autoturism a intrat într-o depăşire şi s-a ciocnit cu o maşină care circula regulamentar din sens opus, traficul în zonă fiind blocat aproape două ore.

Accidentul a avut loc pe DN6, între Drobeta Turnu Severin şi Orşova, în apropierea unei intersecţii cu un drum judeţean care duce spre localitatea mehedinţeană Iloviţa.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Mehedinţi, un autoturism înmatriculat în judeţul Gorj a intrat într-o depăşire şi s-a ciocnit cu o maşină care circula regulamentar din sens opus.

În maşina înmatriculată în Gorj se aflau patru tineri care, potrivit declaraţiilor acestora, se îndreptau către Timişoara pentru a se înscrie la facultate, iar în autoturismul care circula regulamentar erau şase persoane.
La faţa locului au ajuns mai multe echipaje de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Mehedinţi şi de la Serviciul de Ambulanţă.

În urma impactului, nouă persoane au fost rănite, fiind transportate la spitalul din Drobeta Turnu Severin. Trei dintre răniţi sunt în stare mai gravă, iar ceilalţi şase au diferite traumatisme, escoriaţii sau au suferit atacuri de panică.

Poliţiştii fac cercetări în acest caz pentru vătămare corporală din culpă.

Traficul a fost blocat aproape două ore în zona producerii accidentului.

mediafax.ro

0 Comments

No Comment.