Accident: O mașină a intrat sub un TIR pe o stradă dintr-un oraș din vestul țării. Foto

accident TIR 1 1

Un accident rutier avut loc la Reșița, lângă un centru comercial. În urma impactului dintre un autoturism care a intrat practic sub un TIR o persoană a rămas încarcerată. Au ajuns de urgență la fața locului două echipaje de pompieri cu o autospecială de descarcerare și una de stingere cu apă și spumă.

CITEȘTE ȘI: Tragedie în vestul țării: Crimă dintr-un pumn, a lăsat doi copii orfani

Persoana încarcerată în urma impactului cu un TIR a fost scoasă din mașină în stare de inconștiență și predată echipajului medical care efectuează manevre de resuscitare. Din păcate, el nu a mai putut fi salvat.

Conform expressdebanat.ro: „Șoferul mașinii nu a mai putut fi salvat și a decedat în brațele medicilor. Acesta era șeful de post din Ramna, Darius Cazan. Din primele informații, nu ar fi exclus să fie vorba, de fapt, despre un gest suicidal. Polițistul a fost internat recent, spun sursele noastre, la Psihiatrie, din cauza unor probleme în dragoste. Bărbatul ar fi fost externat în urmă cu câteva zile, fiind încă în concediu medical, iar în trecut a mai avut episoade depresive. În plus, la fața locului nu au existat urme de frânare. Cauza exactă a producerii incidentului va fi stabilită în urma anchetei polițiștilor și după efectuarea necropsiei”.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *