Accident naval pe Dunăre: Navă de croazieră făcută praf de un cargou. VIDEO!

În această dimineață în jurul orei 8,45, cargoul Blue Star I, sub pavilion Malta, în timp ce naviga amonte pe fluviul Dunărea în zona Milei Marine 43 (aproape de localitatea Pălăgeanca) a colizionat cu nava de croazieră Prinzessin Isabella sub pavilion Malta.

Potrivit unui comunicat de presă al purtătorului de cuvânt de la Inspectoratul Judeţean de Poliţie Tulcea „în urma evenimentului de navigație, nava de croazieră a suferit mai multe avarii, în zona suprastructurii. Ca urmare a acestui eveniment, 2 persoane au fost preluate de Serviciul de Ambulanță Tulcea pentru efectuarea de investigații medicale.
În urma incidentului, nu s-a produs poluarea mediului sau blocarea senalului navigabil. În cauză, polițiștii efectuarea cercetări cu privire la modul în care s-a produs acest eveniment.În prezent, s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere din culpă și vătămare corporală din culpă.”

CITEȘTE ȘI: Întâmplare de pomină în vestul țării: a furat un portmoneu cu un card bancar și codul PIN scris alături și a plecat la cumpărături

Potrivit căpitanului şef Dan Ichim, în aceste momente şi Căpitănia Portului Tulcea desfăşoară o anchetă cu privire la acest eveniment naval petrecut în aria de competenţă. „

Sunt în jur de 7-8 cabine afectate şi marele noroc al celor de pe nava de croazieră este că în momentul impactului, adică la 8.25, marea majoritate erau în restaurantul navei pentru micul dejun. Sunt două persoane care au avut nevoie de îngrijiri medicale, una dintre ele mai în vârstă şi cu afecţiuni cardiace. Cei care se află la bord, din informaţiile mele, vor rămâne aici la Tulcea la un hotel şi abia mâine vor fi preluaţi de o altă navă pentru a-şi continua croaziera”, a declarat Dan Ichim, căpitanul şef al Căpităniei Portului Tulcea.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Accident naval pe Dunăre: Navă de croazieră făcută praf de un cargou. VIDEO!

Lasă un răspuns