Accident în vestul țării, un bărbat a fost lovit pe trecerea de pietoni

O șoferiță în vârstă de 22 de ani a accidentat grav un pieton, la Timișoara

Accident în vestul țării, un bărbat a fost lovit pe trecerea de pietoni.

La data de 18 august 2023, în jurul orei 09, un bărbat în vârstă de 43 de ani, din municipiul Hunedoara, în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul  Libertății, din Hunedoara, a surprins și accidentat ușor un pieton în vârstă de 55 de ani, din Hunedoara, care traversa strada pe trecerea de pietoni.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal.

Recomandări preventive pentru un trafic rutier în siguranţă:

Pentru a evita implicarea în evenimente rutiere, poliţiştii le recomandă participanților la trafic să respecte cu strictețe regulile de circulație, să adapteze permanent viteza la condițiile de drum și să se informeze cu privire la condițiile meteo și la tronsoanele de drum pe care le vor parcurge. Conduceți cu prudență, măriți distanţa de siguranţă în mers, adaptați permanent viteza de deplasare la condițiile meteo și de trafic și nu vă angajați în efectuarea de manevre riscante.

CITEȘTE ȘI: UVT Grand Prix programează o etapă de şah clasic

În condiţiile unui trafic aglomerat, condiţiile meteo nefavorabile pot determina apariţia unor blocaje rutiere temporare. Păstraţi-vă calmul, nu uitaţi de politeţea rutieră şi nu blocaţi intersecţiile! Nu vă angajaţi în depăşirea de autovehicule fără a avea o bună vizibilitate şi efectuați fiecare manevră în trafic, numai după o temeinică asigurare.

Nu consumaţi alcool şi nu conduceţi dacă simţiţi că sunteţi obosiţi! Nu folosiți telefonul mobil în timp ce conduceţi, iar pentru a comunica folosiți sistemele hands-free.

Pietonii sunt rugaţi să îşi ia toate măsuri de precauţie pentru a fi siguri că sunt observaţi în trafic de către şoferi. Totodată, îi sfătuim să circule numai pe trotuare, traversarea străzii să o facă prin locurile permise, la culoarea verde a semaforului electric şi numai după ce sunt siguri că intenţia lor de a traversa a fost observată de către şoferi!


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *