Accident în Banat. Clipe de coşmar pentru două familii cu copii

accident 27

Un accident rutier în care au fost implicate două maşini a avut loc aseară pe bulevardul Republicii din municipiul Reşiţa.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă SEMNEIC, au intervenit de urgenţă un echipaj de pompieri cu o autospecială de stingere şi un echipaj SMURD, din cadrul Detașamentului de Pompieri Reşiţa, un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă şi unul din cadrul Inspectoratului de Poliţie.

Nu au fost victime, ocupanții celor două autoturisme nu au avut nevoie de îngrijiri medicale şi nu a necesitat transportarea lor la spital. Pompierii au asigurat măsurile PSI la locul accidentului.

 

radioresita


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Accident în Banat. Clipe de coşmar pentru două familii cu copii

  1. Și ce legătură au clipele de coșmar și copii și cu rahatul ăsta de articol despre o tamponare banală care nu cred că interesează pe cineva nici măcar la Reșița? De coșmar este doar prostia și nesimțirea voastră care e capabilă de inventarea unor titluri patetice doar pentru a atrage atenția și a spori nejustificat traficul de internet ! Să vă fie rușine, erați odată un ziar serios, scris de profesioniști adevărați ! A rămas doar cenzura cu care ștergeți comentariile care nu vă convin. Chiar sînt curios în cîte minute îl veți șterge pe al meu, cronometrez !

Lasă un răspuns