Accident grav: O maşină a fost lovită de un camion, două persoane fiind încarcerate

Un accident grav s-a petrecut vineri dimineaţă, pe DN1, în dreptul localităţii Vlădeni din judeţul Braşov, două persoane fiind încarcerate într-o maşină care s-a ciocnit cu un camion, a declarat, pentru News.ro, purtătorul de cuvânt al ISU Braşov, Ciprian Sfreja.

„În urma impactului, partea din faţă a autoturismului a ajuns sub camion”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Braşov.

În maşină sunt încarcerate două persoane, şoferul şi pasagera din dreapta acestuia, a mai spus Ciprian Sfreja. El a adăugat că ambii răniţi sunt conştienţi, dar pasagera aflată pe scaunul din dreapta şoferului se află într-o stare „destul de gravă”.

La faţa locului se află, în acest moment, un echipaj de descarcerare, două echipaje SMURD şi două ambulanţe, intervenţia fiind „dificilă”, potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Braşov.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulaţia rutieră pe DN1 (E68) Braşov – Sibiu se desfăşoară îngreunat, pe un fir alternativ, la kilometrul 192, la intrarea în localitatea braşoveană Vlădeni dinspre Codlea.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns