Accident feroviar în Serbia. 13 răniţi în urma ciocnirii a două trenuri la Belgrad

Accident feroviar în Serbia. 13 răniţi în urma ciocnirii a două trenuri la Belgrad

Accident feroviar în Serbia. 13 răniţi în urma ciocnirii a două trenuri la Belgrad

În total, 13 persoane au fost rănite vineri, dintre care patru grav, în ciocnirea unui marfar cu un tren de călători care avea interdicţie de trecere într-un tunel din Belgrad, a indicat ministrul sârb al transporturilor, Goran Vesic, scrie AFP, citat de agerpres.ro.

„Treisprezece persoane au trebuit să fie primească îngrijiri, printre care mecanicul, o controloare de bilete şi doi pasageri, toţi patru transportaţi la centrul de urgenţă”, a precizat Goran Vesic. „Nouă pasageri s-au putut întoarce acasă”, deoarece aveau răni uşoare, potrivit aceleiaşi surse.

Ministrul de interne, Ivica Dacic, anunţase anterior nouă răniţi.

„Am fost norocoşi. Nu sunt morţi, asta e cel mai important”, a declarat el presei, în apropiere de locul accidentului, la aproximativ 4 kilometri de centrul Belgradului, lângă podul Pancevo.

CITEȘTE ȘI: Gabriel Liiceanu, invitat să conferențieze la UVT cu prilejul festivităților dedicate aniversării celor 80 de ani de la înființarea instituției

„La faţa locului au fost trimişi 25 de pompieri cu şapte vehicule, deoarece echipele medicale nu au putut accede la locul coliziunii”, a adăugat Ivica Dacic, citat pe site-ul televiziunii naţionale (RTS).

Potrivit ministrului sârb al transporturilor, trenul de călători a lovit, ‘în mijlocul tunelului’, trenul de marfă care era oprit.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *