Accident feroviar în apropiere de Timișoara. Foto

Accident feroviar în apropiere de Timișoara. Foto

Astăzi, 20.11.2022, la ora 17:25, pompierii au fost solicitați să intervină la un accident feroviar la trecerea de nivel cu calea ferată în localitatea Urseni.

La fața locului s-au deplasat de urgență 17 pompieri cu o autospecială de primă intervenție și comandă, două autospeciale de descarcerare, o autospecială de stingere cu modul de descarcerare și două echipaje SMURD.

CITEȘTE ȘI: O lege nouă? Pușcărie fără discuții pentru toți cei care vor conduce beți și vor face accidente cu victime

În accident a fost implicat trenul R 9621, Timișoara-Lugoj, și un autoturism în care se aflau 2 persoane. În urma impactului, autoturismul a fost împins de tren pe o distanță de aproximativ 100 m, oprindu-se într-un cap de pod, iar o persoană din autoturism (sex feminin) a rămas încarcerată.

Accident feroviar în apropiere de Timișoara. Foto Accident feroviar în apropiere de Timișoara. Foto

„Echipajele de descarcerare a extras victima, în stare de conștiență, cu politraumatisme, și a predat-o unui echipaj medical. În tren se aflau 60 de persoane care, din fericire, nu au necesitat îngrijiri medicale”, a transmis ISU Timiș.

Ambele persoane din autoturism au fost transportate la spital, șoferul cu o mașină de la Ambulanța Timiș, iar pasagera, de SMURD, potrivit unor martori oculari.

Foto: ISU Timiș


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *