Accident dramatic în Italia: 4 români au murit. Printre ei, un bebeluș de 10 luni și o fetiță de 10 ani. Foto!

Un accident deosebit de grav a avut loc pe autostrada A1, între Arezzo și Monte San Savino (Toscana), în urma căruia 4 cetățeni români și-au pierdut viața și 7 persoane au fost rănite, informează La Repubblica.

CITEȘTE ȘI: Accident spectaculos în vestul țării. S-au ciocnit două TIR-uri, trafic blocat

Acest accident a avut loc între un TIR și două autoturisme, în direcția sud, spre Roma. Autostrada a fost închisă pe ambele sensuri de mers. Între persoanele decedate se numără doi adulți și doi copii, o fetiță în vârstă de 10 ani și un bebeluș de numai 10 luni, toți de naționalitate română. Cei 7 răniți, printre care doi minori de 8 și respectiv 13 ani, au fost transportați la spital.

Un camion și două mașini au fost implicate în ciocnirea care a avut loc în dreptul localității Civitella din Valdichiana (Arezzo). Conform primelor date, una dintre cele două mașini a lovit un camion, apoi a ricoșat și a lovit un alt autoturism. Cei patru români care au murit se aflau într-una dintre cele două mașini, în care se mai aflau încă patru persoane.

Răniții au fost duși la spitalele din Siena, Arezzo și la spitalul pediatric Meyer din Florența. La locul accidentului au intervenit și două elicoptere Pegaso, împreună cu poliția rutieră și pompierii. Pentru a permite accesul ajutoarelor autostrada a fost închisă pe ambele sensuri.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns