Accident devastator în vestul ţării. Mireasa e rănită, iar şoferița gravidă e în pericol să piardă sarcina

În această  după-masă a avut loc un accident violent chiar în dreptul Domeniului Lupaş (o proprietate aflată la 12 kilometri nord de Arad, în comuna Zimandul Nou).

Într-una dintre maşini se afla o mireasă care a fost rănită.

Cealaltă maşină, care venea dinspre Oradea, era condusă de o femeie însărcinată care este de asemenea rănită şi se află în pericolul de a pierde sarcina.

Momentan nu se cunoaşte exact cauza care a dus la producerea accidentului.

 

specialarad.ro

 

 


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 Răspunsuri “Accident devastator în vestul ţării. Mireasa e rănită, iar şoferița gravidă e în pericol să piardă sarcina

  1. Este evident : automobilul este cel mai mare dusman al poporului roman ! Cum nu exista cale de intelegere intre unul si altul – intre reguli de circulatie si dorinta rapida de deplasare – cineva va iesi intotdeauna invingator ! cu pretul sanatatii cuiva….

  2. Asta se intampla cand autoritatile aproba existanta racordurilor de intrare iesire directa la un drum national/european. Ai domeniu in care investesti milioane de euro atunci te oblig sa-ti construiesti pasaj denivelat cu racorduri si benzi de acceerare/decelerare. In cazul de fata toti betivii intra in trafic fara sa acorde prioritate din cauza aburilor de alcool

Lasă un răspuns