Accident de muncă mortal, la Dumbrăviţa

smurd4

Un bărbat a murit, iar altul a ajuns la spital, vineri, după ce schela pe care lucrau a atins un fir de înaltă tensiune. Cei doi, unul în vârstă de 59 de ani, iar celălalt, de 60, angajaţi la o firmă de construcţii, lucrau la un imobil din Dumbrăviţa în momentul producerii incidentului.

Ambii au fost electrocutaţi. Pentru unul dinte ei, aflat în stop cardio-respirator, s-a încercat resuscitarea timp de oră, însă nu s-a mai putut face nimic, spune Mihai Grecu, şeful SMURD Timiş. Bărbatul, în vârstă de 60 de ani, a decedat. Cel de-al doilea a fost transportat la Spitalul Municipal, starea lui fiind stabilă, afirmă Florin Crişan, şeful Serviciului de Ambulanţă Timiş.

Ambii muncitori sunt veniţi din Târgu Mureş şi erau angajaţi la o firmă din acelaşi oraş.

„Poliţiştii au deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă”, afirmă Mirela Drăghicioiu, purtător de cuvânt al IPJ Timiş. De asemenea, urmează ca şi reprezentanţii Inspectoratului Teritorial de Muncă Timiş să demareze cercetări.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Accident de muncă mortal, la Dumbrăviţa

  1. Reteaua electrica stradala de langa imobile in nici o tara nu este de inalta tensiune! Tensiunea de 380 V este tensiune joasa stimati muzicanti in domeniul tehnic. Pana si tanti Leana care vinde morcovi in piata stie ca pentru alimentarea imobilului sau pentru iluminatul stradal nu se foloseste 220.000 V cat ar fi tensiune MARE!!

Lasă un răspuns