Un muncitor a murit după ce a fost prins sub componentele metalice ale unei sonde petroliere de lângă Timişoara

ambulanta6

Un muncitor care încerca să citească ceasul unei sonde petroliere din parcul Călacea 3 de lângă Timişoara a murit, sâmbătă, după ce a fost prins sub componentele metalice ale sondei, reprezentanţii Inspectoratului Teritorial de Muncă Timiş începând o anchetă.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Timiş, Mirela Drăghicioiu, a declarat că accidentul de muncă a avut loc în localitatea Satchinez, poliţiştii fiind sesizaţi că un bărbat de 49 de ani, operator extracţie ţiţei şi gaze la o societate, a vrut să citească ceasul unei sonde petroliere, însă a fost prins sub manivela contragreutăţii.

Colegii acestuia au sunat imediat la numărul de urgenţă 112, însă medicii ajunşi la faţa locului nu au putut decât să constate decesul muncitorului.

Inspectoratul Teritorial de Muncă Timiş a deschis o anchetă în acest caz.
În zona Călacea 3, din apropiere de comuna Satchinez, judeţul Timiş, se extrag de zeci de ani ţiţei şi gaze cu ajutorul sondelor.

mediafax.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Un muncitor a murit după ce a fost prins sub componentele metalice ale unei sonde petroliere de lângă Timişoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *