Accident CUMPLIT între un BMW X5 și un Renault Clio. O şoferiţă în vârstă de 18 ani a decedat, iar pasagera a rămas încarcerată

Accident grav, joi la prânz, pe o şosea intens circulată. Din primele informaţii obţinute de la faţa locului, o tânără şoferiţă, în vârstă de doar 18 ani, a murit, iar pasagera din dreapta sa, o adolescentă de aceeaşi vârstă, a rămas prinsă între fiare.

Cele două se aflau într-un Renault Clio, care avea pe parbriz şi pe lunetă bulinele galbene specifice şoferilor începători, maşină ce s-a lovit de un BMW X5 cu numere de înmatriculare de Maramureş. Alte două persoane au fost rănite, între care şi o femeie însărcinată.

Tragicul eveniment s-a petrecut pe şoseaua de centură a municipiului Oradea. Cele două maşini s-au lovit frontal şi au, ambele, părţile din faţă făcute praf, numeroase elemente de caroserie fiind împrăştiate pe o rază de zeci de metri împrejur.

La faţa locului au fost mobilizate mai multe echipaje de poliţişti rutieri, dar şi un echipaj de descarcerare grea, un echipaj de terapie intensivă mobilă de la SMURD şi trei echipaje ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă.

Traficul a fost oprit pe centura Oradiei, din cauza accidentului, până după ora 13.

La ora difuzării ştirii nu se cunoşteau împrejurările producerii accidentului.

Sursa: ebihoreanul.ro


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns