Acces restricționat la Cetatea Deva

Acces restricționat la Cetatea Deva

Telecabina care facilitează accesul la Cetatea Deva funcționează după un nou program, potrivit reprezentanților Serviciului Public de Întreținere și Gospodărire Municipală Deva, care administrează monumentul istoric.

Din cauza măsurilor instituite la nivel național pentru prevenirea și combaterea răspândirii virusului SARS-CoV-2 și conform Hotărârii Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Hunedoara nr. 48/26.03.2021 privind noile măsuri stabilite în contextul pandemiei de COVID-19, telecabina de la Cetatea Deva va funcționa între orele 8 și 18.

Ultima urcare cu Telecabina va fi la ora 17,30, iar ultima coborâre, la 17,50. Turiștii care doresc să viziteze Cetatea Deva la pas o vor putea face zilnic, după același program restricționat, între orele 8 și 18.

La călătoria cu telecabina, precum și în spațiul public deschis, pasagerii sunt rugați să respecte toate regulile și măsurile instituite la nivel național pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID – 19, transmite Primăria Municipiului Deva.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns