Academia Mămicilor din Timişoara organizează o campanie de donare de sânge pentru copiii internaţi la Secţia de Hemato-Oncologie a Spitalului “Louis Ţurcanu” din Timişoara

Academia Mămicilor din Timişoara organizează o campanie de donare de sânge pentru copiii internaţi la Secţia de Hemato-Oncologie a Spitalului “Louis Ţurcanu” din Timişoara
Academia Mămicilor din Timişoara (AMT) organizează  o nouă campanie de donare de sânge pentru copiii internaţi la Secţia de Hemato-Oncologie a Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii “Louis Ţurcanu” din Timişoara.

„Împreună cu Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Timișoara, vă chemăm să donați sânge pentru copiii internaţi la Secţia de Hemato-Oncologie a Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii “Louis Ţurcanu” din Timişoara.
Campania este programată:
📅în data de 22 aprilie 2021
⏰ între orele 08.30 – 13.00
🗺Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Timișoara
Pentru a nu se aștepta mult, a cunoaşte ce condiții trebuie să îndeplinescă donatorii şi care sunt criteriile de excludere, vă rugăm să completați formularul de înscriere din aplicația DONORIUM. Aplicația se poate descărca pe telefon din Magazin Play.
❗ Dacă nu reușiți să vă programa-ți prin aplicația DONORIUM puteți merge direct la centrul de transfuzii, iar voluntarii AMT vă vor îndruma mai departe.
❗ ❗ IMPORTANT
🦠 persoanele care au fost infectate cu virusul SARS-CoV-2 pot dona sânge la 6 luni după vindecare
💉 persoanele care s-au vaccinat pentru virusul SARS-CoV-2 pot dona sânge după 7 zile de la dată vaccinării
❓Vă rugăm să citiți condițiile ce trebuie îndeplinite pentru a putea participa la campania de donare de sânge
http://academiamamicilor.com/conditii-participare…/
La sediul Centrului Regional de Transfuzie Sangvină Timișoara vă rugăm să urmăriţi roll-up-ul cu sigla Academiei Mămicilor din Timişoara (AMT). În zona respectivă veţi fi așteptați de voluntarii AMT cu zâmbete şi multe mulţumiri.
Împreună putem aduce speranţă şi schimba destine! ❤🙏❤„, este mesajul AMT.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *