A vrut să-și pună capăt zilelor pentru că statul i-a luat un copil, dar el abandonase bebelușul pe pragul ușii străbunicii sale

tentativa de sinucidere 1

Scene dramatice s-au petrecut, marți dimineață, în fața unui bloc de locuințe sociale din Hunedoara.

Timp de aproape o oră localnicii, pompierii și polițiștii au încercat să convingă un tânăr să nu se arunce de pe acoperișul clădirii cu patru etaje.

CITEȘTE ȘI: Tupeu maxim la Timișoara. Un șofer s-a dus cu mașina în parc, apoi s-a așezat pe bancă, la umbră, pentru a bea un suc. Foto

Bărbatul susținea, potrivit apropiaților săi, că a vrut să își pună capăt zilelor după ce statul român i-a luat un copil.

Mai multe echipaje de poliție, pompieri și echipe medicale s-au deplasat la fața locului.

Pompierii au pus în funcțiune macaraua pentru a ajunge la tânărul cocoțat pe acoperiș, însă între timp aceasta a fost convins să coboare.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Hunedoara, tânărul este tatăl unui copil de şase luni, iar mama copilului este plecată din ţară.

Luni, şi-a abandonat fiul pe pragul uşii străbunciii sale, susţinând că nu mai poate avea grijă de el, iar în acest caz a fost sesizată Poliţia şi Direcţia Generală de Asostenţă Socială şi pentru Protecţia Copilului Hunedoara.

Copilul a fost adus la secţia de Pediatrie a spitalului din Hunedoara şi ar putea ajunge în grija unor asistenţi maternali, conform zhd.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *