A vrut să-și pună capăt zilelor pentru că statul i-a luat un copil, dar el abandonase bebelușul pe pragul ușii străbunicii sale

Scene dramatice s-au petrecut, marți dimineață, în fața unui bloc de locuințe sociale din Hunedoara.

Timp de aproape o oră localnicii, pompierii și polițiștii au încercat să convingă un tânăr să nu se arunce de pe acoperișul clădirii cu patru etaje.

CITEȘTE ȘI: Tupeu maxim la Timișoara. Un șofer s-a dus cu mașina în parc, apoi s-a așezat pe bancă, la umbră, pentru a bea un suc. Foto

Bărbatul susținea, potrivit apropiaților săi, că a vrut să își pună capăt zilelor după ce statul român i-a luat un copil.

Mai multe echipaje de poliție, pompieri și echipe medicale s-au deplasat la fața locului.

Pompierii au pus în funcțiune macaraua pentru a ajunge la tânărul cocoțat pe acoperiș, însă între timp aceasta a fost convins să coboare.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Hunedoara, tânărul este tatăl unui copil de şase luni, iar mama copilului este plecată din ţară.

Luni, şi-a abandonat fiul pe pragul uşii străbunciii sale, susţinând că nu mai poate avea grijă de el, iar în acest caz a fost sesizată Poliţia şi Direcţia Generală de Asostenţă Socială şi pentru Protecţia Copilului Hunedoara.

Copilul a fost adus la secţia de Pediatrie a spitalului din Hunedoara şi ar putea ajunge în grija unor asistenţi maternali, conform zhd.ro.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns