A plouat cu grindină la Timișoara (foto)

ploaie 2 1

În această dimineață, o ploaie de scurtă durată a răcorit, puțin, aerul încins din ultimele zile: cerul s-a acoperit de nori, iar tunetele aduceau, cu ele, primii stropi de ploaie.

ploaie 1

Și ploaia a venit, dar a plouat cu bucăți mari de grindină, curțile și terasele fiind acoperite, rapid, de un strat alb.

ploaie 4

Doar că, la fel de repede cum a venit, ploaia a și plecat, și la scurt timp soarele și-a făcut din nou apariția pe cer.

ploaie 3

Cel puțin deocamdată, scăpăm de caniculă, temperaturile din această săptămână urmând a urca la maximum 32 de grade Celsius. Astăzi, la Timișoara se vor înregistra cel mult 30 de grade.

 

 


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “A plouat cu grindină la Timișoara (foto)

  1. Baba Vanga a prevestit citind in gainat de cioara batrana ca cand o sa cada gheata din ceruri peste Ronat Triaj atunci va fi cacarea maxima a opozantilor Caii Lactee. Eu zic romanimea ortodoaxa fara baba Vanga e ca femeia fara tite si fara sfarcuri. Tot ce misca in pronaos si preput este harazit prin baba Vanga. Pina si municipiul Vinga isi trage numele de la baba Vanga care era o mare mincatoare de macese. 

    1. Mesajul de mai sus, al cărui autor se semnează cu Marius Leontiuc, reprezintă infracţiune de fals informatic. Eu sunt Marius Leontiuc,  numele meu este unic și este și marcă înregistrată. Solicit public autorităților să identifice infractorul care folosește numele meu după ip și provider

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *