A nins consistent în multe zone din vestul țării. Video

A nins consistent în multe zone din vestul țării. Video

A nins consistent în multe zone din vestul țării. De vineri de la ora 22:30 până sâmbătă la ora 5:30 pe drumurile naționale și autostrăzile din zona de vest au acționat/patrulat 198 autoutilaje și au fost răspândite peste 1.430 de tone de material antiderapant.

Pe autostrăzile A1 și A6 au intervenit 54 de autoutilaje cu aproape 400 de tone de antiderapant, în jud. Hunedoara s-a acționat cu 42 de autoutilaje cu lamă și răspânditor și cca 235 tone antiderapant, în Caraș-Severin – 56 utilaje cu cca 430 tone antiderapant.

CITEȘTE ȘI: Temperaturi de -19 grade în Caraș-Severin! Ninsori și viscol

Pe drumurile naționale din jud. Arad au fost pe teren 27 autoutilaje care au răspândit cca 270 tone antiderapant, iar în jud. Timiș au acționat 19 utilaje specifice cu cca 100 tone de antiderapant.

„Carosabilul este umed pe toate drumurile naționale din zona de vest, iar în zonele montane sunt sectoare cu zăpadă îmbibată cu material antiderapant de câțiva centimetri.

Facem apel la conducătorii auto să circule prudent, să adapteze viteza la condițiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiții de iarnă și să se informeze în prealabil cu privire la condițiile de trafic din zonele tranzitate”, a transmis DRDP Timișoara.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *