A murit unul dintre fondatorii trupei Compact

A murit unul dintre fondatorii trupei Compact

Leluț Vasilescu, fostul toboșar al trupei Compact şi membru fondator, s-a stins din viață pe 23 iunie. Artistul era grav bolnav și se lupta de ani buni cu o boală gravă.

Anunţul a fost făcut pe Facebook de primarul oraşului Câmpia Turzii, acolo unde fostul toboşar de la Compact era cetăţean de onoare, conform observatornews.ro.

„Am aflat cu profundă tristețe despre trecerea la cele veșnice a unui om extraordinar și un muzician desăvârșit, prietenul meu, Leluț Vasilescu. Membru fondator al trupei Compact, Leluț Vasilescu a avut o carieră de succes și o viață frumoasă de familie. În urma lui, rămân frumoasele melodii pe care generații întregi le-au fredonat și de care ne vom bucura, cu nostalgie, în continuare!

Cetățean de onoare al Municipiului Câmpia Turzii, Leluț Vasilescu a promovat, cu drag și mândrie, orașul în care s-a născut, iar pentru el, Câmpia Turzii era, mereu, locul unde revenea cu drag de fiecare dată. În acest moment trist, pentru familia Vasilescu și pentru toți fanii muzicii rock din România, transmit un mesaj de condoleanțe tuturor celor care l-au apreciat pe bateristul trupei Compact, Leluț „Megastarul” Vasilescu! Dumnezeu să-l odihnească întru Slava Sa!”, a scris pe Facebook Dorin Lojigan.

A murit unul dintre fondatorii trupei Compact

În anii trecuți, toboșarul trupei Compact a suferit un șoc miocardic în timpul unui spectacol susținut la Făgăraș, moment în care a fost dus de urgență la spital.

Trupa Compact este una dintre cele mai cunoscute formații de rock de la noi din țară, care a luat ființă în 1977. De asemenea, este trupa care a lansat cele mai multe hituri, refrenele lor fiind pe buzele tuturor românilor.

În anul 1988, după lansarea albumului ”Cântec pentru prieteni”, trupa a avut un succes excepțional în România, dar și în țări precum Bulgaria și Germania de Est.

Foto: TurdaNews / Money.ro

 


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns