A murit Ryan O’Neal, actorul devenit celebru pentru rolul din filmul „Love Story”

A murit Ryan O’Neal, actorul devenit celebru pentru rolul din filmul „Love Story”

A murit Ryan O’Neal, actorul devenit celebru pentru rolul din filmul „Love Story”.

Ryan O’Neal a murit vineri, a anunțat fiul său Patrick O’Neal, comentator sportiv la Bally Sports West din Los Angeles, pe Instagram, informează alephnews.ro, citat de stiripesurse.

El fusese diagnosticat cu leucemie cronică în 2001 și cu cancer de prostată în 2012. Actorul avea 82 de ani.

O’Neal  a dat startul unei perioade extraordinare la Hollywood în anii ’70 cu rolul nominalizat la Oscar al lui Oliver, un băiat de la Harvard, în legendarul film romantic lacrimogen „Love Story”.

CITEȘTE ȘI: Concert de sărbători, la Dumbrăvița

„Ca ființă umană, tatăl meu a fost cât se poate de generos”, a scris Patrick.

„Și cea mai amuzantă persoană din orice cameră. Și cel mai chipeș în mod clar, dar și cel mai fermecător. O combinație letală. Îi plăcea să îi facă pe oameni să râdă. Era cam ăsta scopul lui. Nu conta situația, dacă se găsea o glumă, el o nimerea. Chiar voia ca noi să râdem. Și chiar am râs cu toții. De fiecare dată. Ne-am distrat. Distracție la soare.”

În filmul Love Story (1970), de Arthur Hiller, O’Neal a jucat rolul unui student dintr-o familie bogată. El se îndrăgostește de frumoasa Jenny, o fată de clasă muncitoare și isteață, doar pentru a o vedea cum cedează agonizând în chinuri de o boală rară a sângelui.

În anii care au urmat, vizionarea poveștii de dragoste „mă tulbură, de fapt”, a declarat el pentru Piers Morgan în 2011.

„Am pierdut-o pe Farrah din cauza cancerului și mă întreb [de ce] a jucat în acest fel pentru mine. Una a fost doar o mare afacere și atât de reușită, iar apoi, în viața reală, a fost exact opusul, o tragedie.”

 


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *