A murit Matija Sarkic, portarul naționalei Muntenegrului. Avea doar 26 de ani…

A murit Matija Sarkic, portarul naționalei Muntenegrului. Avea doar 26 de ani...

Portarul echipei Millwall și al naționalei Muntenegrului, Matija Sarkic, în vârstă de 26 de ani, a fost găsit mort sâmbătă într-un apartament din Budva, relatează Reuters, citând cotidianul muntenegrean Vijesti. Cauza și circumstanțele decesului nu sunt clare.

Apelul imediat de ajutor din partea prietenilor săi nu a ajutat la evitarea decesului. La fața locului a intervenit și poliția.

„Toată lumea de la club transmite dragostea și condoleanțele lor familiei și prietenilor lui Matija în aceste momente extrem de triste”, a scris Millwall. „Clubul nu va face alte comentarii și cere să fie respectată intimitatea lui Matija”.

În urmă cu nici zece zile, Sarkic a jucat în amicalul pierdut de Muntenegru cu 2-0 în fața Belgiei, în care a fost desemnat cel mai bun jucător de pe teren la capătul unei prestații de nouă intervenții.

Născut la Grimsby, în Anglia, Sarkic a crescut la juniorii lui Anderlecht, când tatăl său, diplomat, s-a mutat la Bruxelles, iar în 2015, la vârsta de 18 ani, a semnat la Aston Villa și de atunci a jucat în Anglia, până în ultimul sezon în Championship, în poarta lui Millwall, unde ajunsese de la Wolverhampton.

CITEȘTE ȘI: Cinci destinații de evitat pentru turiștii care vor să economisească bani

(sursa: Mediafax)

Sursa foto: Sky News


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *