A murit fratele tinerei înjunghiate live pe Facebook de iubit, în Arad. Avea 22 de ani şi a sărit să îşi apere sora

Sunday, May 22, 2022

A murit fratele tinerei înjunghiate live pe Facebook de iubit, în Arad. Avea 22 de ani şi a sărit să îşi apere sora

A murit fratele tinerei înjunghiate live pe Facebook de iubit, în Arad. Avea 22 de ani şi a sărit să îşi apere sora, dar criminalul l-a atacat şi i-a înfipt cuţitul în inimă.

Imagini incredibile au fost transmise live pe rețeaua de socializare Facebook, joi noaptea, în județul Arad, în localitatea Nădab. Imaginile surprind momentul în care un tânăr gelos îşi înjunghie fosta iubită, la o petrecere. Fosta iubită a tânărului gelos tocmai făcea un „live” pe Facebook. Supărat pe acest lucru, dar și pe faptul că nu îl lasă să își vadă cei doi copii, bărbatul de 32 de ani a plecat spre casa acesteia, orbit de furie că a văzut-o dansând cu un alt bărbat. S-a întâmplat în casa părinților acesteia.

Înregistrarea surprinde momentul în care bărbatul intră în casă şi se năpusteşte asupra femeii, care începe să urle de groază. La fel şi cei care participă la petrecere, îngroziţi de scena care se derula în faţa lor, oroare filmată şi transmisă live pe Facebook.

Fratele tinerei a încercat să îşi apere sora, dar a fost înjunghiat în inimă. A ajuns la spitalul din Arad în stare foarte gravă. S-a stins vineri, medicii nemaiputând să îl salveze.

La spital se află și criminalul, care după ce a comis faptele din casa fostei sale iubite, înconjurat de polițiști, s-a înjunghiat în gât și în stomac!

„Nu muri, mami meu!”, se aude pe înregistrare, acesta fiind strigătul disperat al unuia dintre copiii tinerei, tatăl lor fiind chiar atacatorul.

observator.tv


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Renasterea Banateana