A început vaccinarea în Marea Britanie! Cine este prima persoană din lume vaccinată împotriva Covid-19 (Video)

vaccinata

Margaret Keenan, o bunică de 90 de ani din Marea Britanie, a devenit marți dimineață prima persoană din lume care primește vaccinul anti-covid al Pfizer după aprobarea acestuia, transmite Reuters.

Keenan a fost vaccinată la spitalul din Coventry (centrul Angliei), la ora locală 06.31, cu o săptămână înainte să împlinească 91 de ani.

”Este un mare privilegiu pentru mine să fiu prima persoană vaccinată împotriva Covid-19”, a spus Keenan.

”Este cel mai bun cadou pentru ziua mea pe care puteam să mi-l doresc, deoarece înseamnă că voi putea să petrec timp cu familia și prietenii mei de Anul Nou, după ce am fost singură aproape tot anul”, a adăugat ea.

Marea Britanie a început marți administrarea vaccinului Pfizer/BioNTech, devenind astfel prima țară occidentală care începe inocularea populației contra Covid-19.

În prima săptămână vor fi disponibile circa 800.000 de doze, în condițiile în care prioritate au personalul medical, cei din centrele de îngrijire și vârstnicii peste 80 de ani.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 thoughts on “A început vaccinarea în Marea Britanie! Cine este prima persoană din lume vaccinată împotriva Covid-19 (Video)

  1. stimata doamna . imi pare rau ca ai impresia ca vei fi cu familia si prietenii …. mai ai de purtat masca si nu ai voie sa interactionezi cu nimeni. timpul e prea scurt dupa acest vaccin

  2. Un titlu idiot: „A început vaccinarea în Marea Britanie! Cine este prima persoană din lume vaccinată împotriva Covid-19”. Nu e prima. Rușii își injectează deja zeci de mii de militari. Dar, cu siguranță, chinezii fac deja vaccinări de multă vreme. Degeaba explică autorul în text că, de fapt, e vorba de prima persoană vaccinată cu vaccinul Pfizer (o companie „serioasă”…, cu mulți morți la activ prin țările lumii a III-a, vai și-amar ce ne așteaptă pe noi, românii, la capitolul de reacții adverse…). Minciuna din titlu va fi cea găsită pe Google. De ce n-au început cu baba regină? Nu aia trebuia să fie prima? Preluați și voi știri de la agenții renumite prin minciuni și manipulare în masă.

  3. in max 30 zile se va instaura dictatura MEDICO-MILITARA acest interimat asigurat de ciuca priministru nu e la intamplare. johannis este turbat pentru ca nu a reusit sa ingenincheze poporul prin spaima covid19

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *