A început vaccinarea anti-COVID, la Timișoara. Medicii Teodora Moisil, Ciprian Gândac,Virgil Musta și Cristian Oancea, primii vaccinați

Medicul primar de boli infecțioase Teodora Moisil a fost prima persoană vaccinată anti-COVID în Timiș.
A fost urmată de Ciprian Gândac, medic primar Anestezie și Terapie Intensivă, medicul Virgil Musta și managerul unității Cristian Oancea.

Aproximativ 200 de cadre medicale vor fi vaccinate duminică, folosindu-se aproape jumătate din cantitatea de produs atribuită de București.

„Este important să fim solidari. Cred că pentru cei care sunt apropiați nouă merită să facem acest vaccin, să ducă o viață normală”, a declarat Virgil Musta.

Aproximativ 90 la suta dintre cadrele medicale de la Spitalul ” Victor Babeș ” Timișoara își doresc să se imunizeze şi aşteaptă cu nerăbdare acest vaccin.

Aproximativ 20 de angajați ai unității sanitare vor fi vaccinați pe oră, în trei saloane special amenajate.
Spitalul din Timișoara a primit 500 de doze vaccin anti-covid.

Campania de vaccinare anti-COVID a început duminică, la ora 10, la nivelul întregii țări. În prima etapă vor fi vaccinați lucrătorii din domeniul sănătății și social atât din sistem public cât și din cel privat. În a doua etapă, populația cu grad ridicat de risc și lucrători care desfășoară activități în domenii-cheie iar în a treia etapă populația generală.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

1 Comments
birlic 28 decembrie 2020
ce exemplu mai bun vrem despre despre avantajele acestui vaccin cand primi care l au luat sunt chiar cei din prima linie care lupta cu acest virus .