A furat cabluri și obiecte sanitare în valoare de 30.000 de lei, dintr-un imobil aflat în amenajare

A furat cabluri și obiecte sanitare în valoare de 30.000 de lei, dintr-un imobil aflat în amenajare

A furat cabluri și obiecte sanitare în valoare de 30.000 de lei, dintr-un imobil aflat în amenajare în municipiul Timişoara

La data de 9 mai a.c., polițiștii Secției 5 Urbane Timișoara au fost sesizați cu privire la faptul că, în perioada 23.04 – 07.05.2022, persoane necunoscute ar fi sustras, dintr-un imobil aflat în amenajare, situat pe strada Ion Ionescu de la Brad din municipiul Timișoara, mai multe corpuri de iluminat, cabluri electrice și obiecte sanitare, cauzând un prejudiciu de aproximativ 30.000 de lei.

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au reușit identificarea și depistarea unui bărbat,  în vârstă de 35 de ani, bănuit de comiterea faptei.

Prejudiciul a fost recuperat parțial.

„Bănuitul a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

CITEŞTE ŞI: Timişean reţinut pentru delapidare în formă continuată

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a acestuia și recuperării prejudiciului în totalitate”, a informat Poliţia Timiş.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns